Lenen

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een eenvoudige vorm van lenen: U leent een bedrag, lost het in termijnen af en betaalt een vast rentepercentage over het bedrag. Zo weet u precies waar u aan toe bent en behoudt u orde op zaken.

Het is tegenwoordig gemakkelijk een lening af te sluiten. Maar let op, want een lening is een schuld waar u rente over moet betalen. Oftewel, geld lenen kost geld.

Lening op maat

U wilt een verantwoorde lening en u wilt voorkomen dat uw schuld te hoog oploopt. Bij Kredietbank Nederland, een bank zonder winstoogmerk, krijgt u 100% eerlijk en onafhankelijk advies! Zodat u zeker bent van een lening op maat, die past bij uw persoonlijke situatie.

Voor wie en hoeveel?

Als u niet meer dan het minimumloon verdient, kunt u een lening aanvragen bij Kredietbank Nederland. Ook als u een negatieve BKR-registratie hebt. En als uw bank u geen lening wil verstrekken, kunt u toch bij ons terecht.

U kunt al lenen vanaf € 250,- met een looptijd tussen 6 en 60 maanden. Wij helpen u bij het bepalen van uw ideale leenbedrag en u mag altijd eerder aflossen, als dat zo uitkomt. Indien u vervroegt aflost kan het zijn dat hier een vergoeding voor in rekening wordt gebracht, dit is afhankelijk vanaf het moment waarop vervroegde aflossing plaatsvindt.

Informatie over geld lenen bij Kredietbank Nederland kunt u vinden in onze prospectus.

Tips bij het uitkiezen van een lening

  • Vergelijk! Eerlijke aanbieders zetten u niet onder druk met termen als ‘nu of nooit’. En ‘vandaag besteld, volgend jaar betalen’ is meestal onverstandig.
  • Leen altijd een zo laag mogelijk bedrag: Stem uw lening af op dat wat u wilt kopen.
  • Vraag uzelf af of u de lening wel echt nodig hebt.
  • Vraag altijd of u boetevrij kunt aflossen en naar kwijtschelding bij overlijden.
  • En tot slot: rood staan bij uw bank kost vaak meer dan een lening op maat.

Klik hier voor een aantal voorbeelden van leningen. Wilt u direct een lening bij ons aanvragen, gebruik dan onderstaande link.

Direct lening aanvragen >>