Workshops Zorgverzekeraar De Friesland

Geplaatst op 26 februari 2014

Kredietbank Nederland gaat voor haar preventietak Ping ‘Baas over je Budget’ Workshops verzorgen voor verzekerden die via hun werkgever collectief verzekerd zijn bij De Friesland Zorgverzekeraar.

De Friesland heeft voor haar verzekerden die via hun werkgever collectief verzekerd zijn ‘Sterk te Werk’ in het leven geroepen. 'Sterk te Werk' geeft deze verzekeringnemers de kans om unieke workshops te volgen die maar om een ding draaien: dat de verzekerde zich goed voelt, want “wie nu lekker in z’n vel zit, is opgewekt en kan de hele wereld aan”.

Elke collectief verzekerde (via werkgever) ontvangt jaarlijks gratis 100 ‘De Friesland Punten’. Hiermee kan deelname aan Workshops worden ‘gekocht’ (kosten van een workshop variëren tussen 25 en 100 punten).

Ook de werkgever zelf kan Workshops met punten ‘kopen’. Hiervoor biedt Kredietbank Nederland de Workshop ‘Werknemers met Financiële problemen/schulden’ aan. In deze workshop wordt inzicht gegeven in signalen en problematiek van werknemers met financiële problemen en handvatten om gesprekken aan te gaan over deze gevoelige materie.

Meer informatie is te vinden op de site van De Friesland.