• 8 februari 2018

  Project Lezen is niet Begrijpen

  Syncasso en Kredietbank Nederland vinden het belangrijk te doen waar onze klanten wat aan hebben. Zo kwamen wij er achter dat veel van onze klanten met schulden ook moeite hebben met lezen. Tijdens de landelijkeTaalheldenverkiezing is ons project Lezen ≠ Begrijpen gepresenteerd, klik hier voor het filmfragment.   Lees meer »

 • 1 februari 2018

  Pingloket in Dbieb Leeuwarden

  Binnen de muren van de voormalige gevangenis aan de Blokhuispoort is de nieuwe bibliotheek van Leeuwarden, genaamd Dbieb, geopend. Als netwerkorganisatie streeft Dbieb er samen met haar partners naar dat iedereen volwaardig mee kan doen in de lokale samenleving. Vanuit Dbieb dragen de partners hier actief aan bij door het geven van (veelal gratis) cursussen, lezingen en diverse… Lees meer »

 • 12 januari 2018

  Kredietbank Nederland neemt kredietportefeuille Sociale Bank Centraal Gelderland over

  Kredietbank Nederland heeft op vrijdag 22 december 2017 het overnamecontract ondertekend. Dit betekent dat wij met ingang van 1 januari 2018 de kredietportefeuille van de Sociale Bank Centraal Gelderland hebben overgenomen. De overname betreft de kredietportefeuille van de gemeente Arnhem en omliggende gemeenten. Met gemeente Arnhem en de tien andere gemeenten zijn… Lees meer »

 • 16 oktober 2017

  Project laaggeletterdheid in trajecten Syncasso en Kredietbank gestart

  Onlangs is het project ‘Lezen ≠ begrijpen’ van start gegaan. Samenwerkingspartners Syncasso Gerechtsdeurwaarders, Kredietbank Nederland, Rijkuniversiteit Groningen en Stichting Lezen & Schrijven slaan de handen ineen om laaggeletterdheid in kaart te brengen en daarna aan te kunnen pakken. Het project is mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale Zaken en… Lees meer »

 • Jaarverslag 2016 ‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’

  31 juli 2017

  Jaarverslag 2016 ‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’

  Bij Kredietbank Nederland geloven wij erin dat wij met elkaar iedere dag iets heel belangrijks doen: namelijk écht iets veranderen voor iemand anders. In 2016 investeerden wij in oplossingen op maat, flexibiliteit, snelheid en innovatie. En dat kon, want het gaat goed met Kredietbank Nederland. Er was ruimte voor innovatie en verbetering van onze dienstverlening, zodat wij ook in de… Lees meer »