Preventie

Preventie staat hoog in het vaandel bij Kredietbank Nederland. U hebt er namelijk veel meer aan dat uw klanten zelf goed met geld leren omgaan, dan dat ze, ‘na drie jaar op een houtje bijten’, zich weer in de schulden werken. U kunt heel veel geld besparen door duurzaam te investeren in schuldhulpverlening en uw cliënten met onder andere inkomensbeheer hulp te bieden.

Initiatieven

Kredietbank Nederland investeert graag in preventie. We zijn niet voor niets een stichting zonder winstoogmerk. Zo geven we gastcolleges op scholen, organiseren we bijeenkomsten voor werkgevers en werknemers en voor jongeren, bijvoorbeeld in bibliotheken en jongerencentra. Allemaal om schulden te voorkomen en om mensen te laten inzien hoe belangrijk het is verantwoord met hun geld om te gaan.

Ping

Het meest sprekende voorbeeld van preventie is Ping. Ping is een op zichzelf staande dienst van Kredietbank Nederland en biedt iedereen een aanspreekpunt op het gebied van alle financiële zaken. Iedereen kan bij Ping terecht voor gratis, onafhankelijk en persoonlijk financieel advies.