Samenwerkingen

Kredietbank Nederland ziet het als haar missie om samen met opdrachtgevers, netwerkpartners en branchegenoten de taboes rondom schulden te doorbreken. Samen kunnen we de schuldenproblematiek preventief te lijf gaan en de drempels voor de toegang tot schuldhulpverlening verlagen.

Opdrachtgevers

Wij werken samen met een breed scala aan opdrachtgevers, waarin gemeenten de grootste groep vormen. Dankzij onze kennis en ervaring leveren wij standaard maatwerk aan onze opdrachtgevers. Mede daardoor werken steeds meer opdrachtgevers met ons samen.

Schuldeisers

Een goede samenwerking met schuldeisers vinden wij belangrijk. Alleen samen kunnen wij ons uitgangspunt 'alles wordt afbetaald' bereiken en tot een duurzame oplossing komen voor zowel klant als schuldeiser. Kredietbank Nederland wijkt vanzelfsprekend nooit af van de gelijkberechtiging van schuldeisers. De Gedragscode Schuldhulpverlening van de NVVK is voor ons hierbij leidend.

Ketenpartners

Kredietbank Nederland werkt altijd nauw samen met ketenpartners. De samenwerking kan variëren van slechts een ‘verwijsbriefje’ van de verwijzer tot een volledige samenwerking (met meerdere instanties), wat leidt tot een gezamenlijk overeengekomen hulpplan.

Wil je iemand verwijzen of samenwerken aan een hulpplan voor een van jouw klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen komen we vast en zeker tot een duurzame oplossing.

Nieuws & artikelen

Afgelopen maandag werden wij verrast met het nieuws dat Kredietbank Nederland is uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Nederland in de sector Zakelijke dienstverlening en veiligheid en daardoor genomineerd is voor het Beste Leerbedrijf van 2019.

Lees meer
Kredietbank Nederland finalist Beste Leerbedrijf 2019

Per 1 oktober is de telefonische bereikbaarheid van Kredietbank Nederland verruimd van 16.00 uur naar 17.00 uur. Dat betekent dat wij vanaf nu dagelijks telefonisch bereikbaar zijn van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Lees meer
Aangepaste telefonische bereikbaarheid

Alice Muller is per 25 september 2019 toegetreden tot de Raad van Toezicht van Kredietbank Nederland. Zij werd vandaag benoemd in Almere, in het bijzijn van de voorzitter en leden van de Raad van Toezicht en de directie van Kredietbank Nederland.

Lees meer
Alice Muller toegetreden tot Raad van Toezicht Kredietbank Nederland