Samenwerkingen

Kredietbank Nederland ziet het als haar missie om samen met opdrachtgevers, netwerkpartners en branchegenoten de taboes rondom schulden te doorbreken. Samen kunnen we de schuldenproblematiek preventief te lijf gaan en de drempels voor de toegang tot schuldhulpverlening verlagen.

Opdrachtgevers

Wij werken samen met een breed scala aan opdrachtgevers, waarin gemeenten de grootste groep vormen. Dankzij onze kennis en ervaring leveren wij standaard maatwerk aan onze opdrachtgevers. Mede daardoor werken steeds meer opdrachtgevers met ons samen.

Schuldeisers

Een goede samenwerking met schuldeisers vinden wij belangrijk. Alleen samen kunnen wij ons uitgangspunt 'alles wordt afbetaald' bereiken en tot een duurzame oplossing komen voor zowel klant als schuldeiser. Kredietbank Nederland wijkt vanzelfsprekend nooit af van de gelijkberechtiging van schuldeisers. De Gedragscode Schuldhulpverlening van de NVVK is voor ons hierbij leidend.

Ketenpartners

Kredietbank Nederland werkt altijd nauw samen met ketenpartners. De samenwerking kan variëren van slechts een ‘verwijsbriefje’ van de verwijzer tot een volledige samenwerking (met meerdere instanties), wat leidt tot een gezamenlijk overeengekomen hulpplan.

Wil je iemand verwijzen of samenwerken aan een hulpplan voor een van jouw klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen komen we vast en zeker tot een duurzame oplossing.

Nieuws & artikelen

Antwoord op vragen zoals, gaan de spreekuren op het gemeentehuis of bij de wijkteams door? of ontvang ik mijn leefgeld (of weekgeld?) nog wel op tijd?

Lees meer
Veel gestelde vragen

Op de hieronder vermelde kalenderdagen worden geen betalingen verwerkt. Dit betekent dat opdrachten met een verwerkingsdatum uit onderstaande tabel pas de eerstvolgende werkdag worden uitgevoerd

Lees meer
Betalingsverkeer rond de feestdagen in 2020

Om te zorgen dat de werkzaamheden doorgaan nemen we hygiënemaatregelen ter bescherming van onze relaties en medewerkers. Hiermee verkleinen we de kans dat onze klanten en medewerkers besmet raken met het virus en ze het zelf verder verspreiden. De uitbetaling van leefgeld en betalingen die wij voor u doen gaan gewoon door.

Lees meer
Coronavirus