Saneringskrediet

Als we kiezen voor een saneringskrediet, probeert Kredietbank Nederland goede afspraken te maken met uw schuldeisers. We spreken met ze af hoeveel ze terug krijgen. Daarna hebt u voor dat totaalbedrag alleen nog een lening bij ons. Daarover betaalt u wel rente, want het is een lening. En geld lenen kost geld.

Een saneringskrediet gaat meestal samen met een vorm van Inkomensbeheer. Uw inkomen wordt op een rekening van Kredietbank Nederland gestort. We betalen van die bankrekening de maandelijkse aflossing en uw vaste lasten.

Voorbeeld

U hebt een schuld van € 10.000,- bij uw zorgverzekeraar, die ook graag wil dat het geld betaald wordt. Wij maken de afspraak met uw zorgverzekeraar dat we € 8.000,- betalen. U hebt dan een lening van € 8.000,- bij Kredietbank Nederland en betaalt die terug in vooraf vastgestelde, maandelijkse bedragen.

Orde op zaken

Wij helpen u zo goed mogelijk uw financiële zaken weer op orde te krijgen en kunnen u in de looptijd ook voorzien van budgethulp of budgetcoaching. Alles zodat u later zelf uw zaken op orde kunt houden.

Wilt u meer weten over een saneringskrediet? Neem dan gerust contact op.

Klik hier voor de folder over GoedGeregeld, het saneringskrediet van Kredietbank Nederland (pdf).