Schulden

Samen met u zoekt Kredietbank Nederland naar een oplossing voor al uw schulden. U krijgt persoonlijk advies en onafhankelijke begeleiding en samen brengen we uw financiële positie goed in kaart. We onderhandelen met uw schuldeiser(s) en nemen eventueel zelfs de schulden van hen over, zodat u voortaan nog maar één schuldeiser hebt. Alles om zo snel mogelijk weer orde op zaken te stellen.

Wacht niet te lang met het vragen om hulp en bedenk dat u echt niet de enige bent. Voorkom dat schulden uw leven gaan bepalen! Kredietbank Nederland wil u daar graag bij helpen, maar u moet de eerste stap echt zelf zetten. Beantwoord deze vragen, dan kunnen wij kijken of we u kunnen helpen.

Trajecten

Kredietbank Nederland zoekt een passende oplossing voor u. Een oplossing met als uitgangspunt dat u al uw schulden aflost en aan het einde van het traject schuldenvrij bent. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, bepalen we welke van de volgende oplossingen u het best kan helpen:

Soms lukt het niet tot een schuldregeling te komen met alle betrokken partijen. Dan kunt u gebruikmaken van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP).

Stel orde op zaken!

Kredietbank Nederland werkt alleen mee aan een oplossing voor al uw schulden. We zetten ons in om in overleg met uw schuldeiser(s) tot een goede regeling te komen. Hierbij is onze rol bemiddelend.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn om orde op zaken te stellen? Schroom alstublieft niet en neem die eerste noodzakelijke stap door contact op te nemen.