Diensten

Geldproblemen: het kan iedereen overkomen. Je hoeft je daar niet voor te schamen. Blijf er niet mee rondlopen, maar pak het aan. Kredietbank Nederland helpt je daarbij.

Wij zijn expert op het gebied van financieel gezond zijn, worden en blijven. Samen zorgen we voor ruimte. In het hoofd én in de portemonnee. Je kunt bij ons terecht voor verschillende diensten. Wij verzorgen:

Lening aanvragen

Je kunt bij ons terecht voor een lening als je dat geld om bepaalde redenen niet bij een gewone bank kunt lenen. Wij verstrekken bijvoorbeeld persoonlijke leningen en sociale leningen. Meer informatie over onze leningen lees je hier.

Inkomensbeheer

Vind je het moeilijk om rekeningen op tijd te betalen? Met Inkomensbeheer helpen wij om de vaste lasten altijd op tijd te betalen. Zo weet je zeker dat je nooit extra kosten hoeft te betalen. Meer weten over Inkomensbeheer? Bekijk dan de pagina Inkomensbeheer.

Hulp bij schulden

Samen kunnen wij schulden oplossen. Door op de homepagina 'Waarmee kunnen wij helpen' in te vullen, kun je zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Je mag natuurlijk ook altijd direct contact opnemen, aarzel daar niet over!