Diensten

Geldproblemen: het kan iedereen gebeuren. Je hoeft je daar niet voor te schamen. Blijf er niet mee rondlopen, maar pak het aan. Wij helpen je daarbij.

Wij zijn expert op het gebied van geldzaken en zorgen dat je geldzaken goed zijn, worden en blijven. Samen zorgen we voor rust. In het hoofd én in je portemonnee. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten hulp. 

Lening aanvragen

Je kunt bij ons een lening aanvragen als je dat geld om bepaalde redenen niet bij een gewone bank kunt lenen. Wij bieden bijvoorbeeld persoonlijke leningen en sociale leningen. Meer informatie over onze leningen lees je hier.

Inkomensbeheer

Vind je het moeilijk om rekeningen op tijd te betalen? Met inkomensbeheer helpen wij om je vaste kosten altijd op tijd te betalen. Zo weet je zeker dat je nooit extra kosten hoeft te betalen. Meer weten over inkomensbeheer? Bekijk dan de pagina inkomensbeheer.

Hulp bij schulden

Samen kunnen wij schulden oplossen. Door 'Waarmee kunnen wij helpen' in te vullen, kun je zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Je mag natuurlijk ook altijd direct contact opnemen!