Maak jij het verschil?

Bij Kredietbank Nederland werk je samen aan een toekomst zonder schulden voor onze klanten. Samen maken wij het verschil.

Maar ook voor jou ziet de toekomst er binnen onze organisatie goed uit. Wij werken in een open en informele organisatie binnen een dynamische omgeving. Schuldhulpverlening is werk met impact. En om die impact te kunnen bieden, hebben we genoeg opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen. Een goede werk/privé balans, zodat je ook tijd hebt voor familie en vrienden.

Onze kernwaarden zijn aandacht, open, optimistisch, deskundig en betrouwbaar. Dat zoeken we in jou, en dat mag jij zeker van ons verwachten.

Wil jij het verschil maken? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op een van onze vacatures.

Openstaande vacatures:

Open sollicitaties 

Zit jouw vacature er op dit moment niet tussen? Schrijf dan een open sollicitatie naar solliciteren@kbnl.nl of houd deze pagina in de gaten. Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures!

Stage

Ben je op zoek naar een werkstage, waar je echt leert hoe het is om te werken in de schuldhulpverlening en volg je de opleiding MBO Juridische dienstverlening van HBO-SJD? Neem dan contact met ons op via solliciteren@kbnl.nl . Voor nieuw talent hebben wij altijd plaats.