} Schuldhulpverlening en sociaal bankieren | Kredietbank Nederland

Over ons

Sinds 1 september 2009 is Stichting Kredietbank Nederland een feit. Kredietbank Nederland is ontstaan uit een fusie tussen Stadsbank Midden Nederland en de Gemeentelijke Kredietbank Friesland. Wij zijn de grootste landelijk werkende Kredietbank in Nederland. In 120 gemeenten verlenen wij sociale kredieten, in 60 gemeenten verlenen wij geheel of gedeeltelijk de schuldhulpverlening.

NVVK

Kredietbank Nederland is actief lid van de NVVK (vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren) en neemt plaats in diverse kernteams.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In de werkwijze van Kredietbank Nederland is sociaal ondernemerschap vanzelfsprekend. Wij zoeken oplossingen met het oog op de toekomst, waarbij economische, ecologische en sociale aspecten een rol spelen. Zo hebben wij een klimaat neutraal wagenpark, besparen wij met ons lichtplan flink op de energierekening en is het gebruik van papier flink afgenomen door digitalisering. 

 

Nieuws & artikelen

Kredietbank Nederland is er trots op dat we zijn gekozen tot het beste leerbedrijf in de sector Zakelijke Dienstverlening en Veiligheid in Friesland. Op naar de volgende ronde, wij zijn nu genomineerd voor het beste leerbedrijf 2019 van Nederland.

Lees meer
Beste leerbedrijf van Friesland

Iedereen met schulden kan binnenkort gratis de hulplijn ‘115 Schulden te lijf’ bellen voor hulp bij het oplossen van de schulden. Kredietbank Nederland, Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders, Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland en SchuldendeBaas hebben namelijk samen een subsidie toegekend gekregen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om de landelijke schuldhulplijn 115 op te richten.

Lees meer
Eén centraal nummer voor hulp bij het oplossen van schulden

Op 1 juli 2019 kunnen er wijzigingen in jouw inkomen of vaste lasten plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse huurverhoging. Deze wijzigingen hebben invloed op jouw inkomensbeheer of schuldregeling. Geef je de wijzigingen op tijd aan ons door? Dan houden wij jouw gegevens samen op orde!

Lees meer
1 juli: geef je de wijzigingen door?