Over ons

Sinds 1 september 2009 is Stichting Kredietbank Nederland een feit. Kredietbank Nederland is ontstaan uit een fusie tussen Stadsbank Midden Nederland en de Gemeentelijke Kredietbank Friesland. Wij zijn de grootste landelijk werkende Kredietbank in Nederland. In 120 gemeenten verlenen wij sociale kredieten, in 60 gemeenten verlenen wij geheel of gedeeltelijk de schuldhulpverlening.

NVVK

Kredietbank Nederland is actief lid van de NVVK (vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren) en neemt plaats in diverse kernteams.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In de werkwijze van Kredietbank Nederland is sociaal ondernemerschap vanzelfsprekend. Wij zoeken oplossingen met het oog op de toekomst, waarbij economische, ecologische en sociale aspecten een rol spelen. Zo hebben wij een klimaat neutraal wagenpark, besparen wij met ons lichtplan flink op de energierekening en is het gebruik van papier flink afgenomen door digitalisering. 

 

Nieuws & artikelen

Afgelopen maandag werden wij verrast met het nieuws dat Kredietbank Nederland is uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Nederland in de sector Zakelijke dienstverlening en veiligheid en daardoor genomineerd is voor het Beste Leerbedrijf van 2019.

Lees meer
Kredietbank Nederland finalist Beste Leerbedrijf 2019

Per 1 oktober is de telefonische bereikbaarheid van Kredietbank Nederland verruimd van 16.00 uur naar 17.00 uur. Dat betekent dat wij vanaf nu dagelijks telefonisch bereikbaar zijn van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Lees meer
Aangepaste telefonische bereikbaarheid

Alice Muller is per 25 september 2019 toegetreden tot de Raad van Toezicht van Kredietbank Nederland. Zij werd vandaag benoemd in Almere, in het bijzijn van de voorzitter en leden van de Raad van Toezicht en de directie van Kredietbank Nederland.

Lees meer
Alice Muller toegetreden tot Raad van Toezicht Kredietbank Nederland