Opdrachtgevers

Kredietbank Nederland werkt samen met een breed scala aan opdrachtgevers. Gemeenten vormen de grootste groep. Veel van die opdrachtgevers bepalen zelf vooraf wie wel en wie niet toegelaten wordt in een schuldhulpverleningstraject. Wij sluiten echter hierbij niemand op voorhand uit.

Duurzaam traject

Iedere klant is dus welkom bij Kredietbank Nederland. Het liefst zien we dat u iemand al in een zo vroeg mogelijk stadium naar ons doorstuurt, zodat we toekomstige problemen eenvoudiger kunnen voorkomen. We proberen met de minst zware middelen het maximale resultaat te behalen. Dat werkt in ieders voordeel, want uiteindelijk kan deze manier van duurzame schuldhulpverlening u en de schuldenaar veel geld en problemen besparen.

Waarom samenwerken?

Kwaliteit, integriteit en betrouwbaarheid. Dat zijn de drie kernwaarden van Kredietbank Nederland. En mede daarom werken steeds meer opdrachtgevers, en dus gemeenten, met ons samen. Zij kopen uiterst efficiënt diensten in bij een grote, zeer ervaren organisatie. Kredietbank Nederland levert maatwerk voor het individu. Uw kosten zijn dus zeer goed beheersbaar. En vooral omdat we te allen tijde duurzaam investeren in de toekomst van de burger of werknemer, hebt u het minste kans op toekomstige kosten in geval van herhaling.

Daarnaast profiteren onze opdrachtgevers van:

  • Het in huis halen van specialistische kennis, waardoor veel tijd en geld bespaart wordt.
  • Een unieke werkwijze bij aanmelding. We werken namelijk meestal bij u op locatie. Een groot voordeel voor u en voor klanten.
  • ADIDO. De specialisten van Kredietbank Nederland worden zeer goed opgeleid. Ze leren veel meer dan alleen schuldhulpverlening. U kunt ze dus breed inzetten.
  • Verminderde kwetsbaarheid. Bij ziekteverzuim of zwangerschapsverlof staat er altijd een prima vervanger klaar.

Meer weten over samenwerken met Kredietbank Nederland? Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak.