Kom je ons team versterken?

Werken bij Kredietbank Nederland betekent samenwerken aan een schuldenvrije toekomst voor onze klanten. Samen maken wij het verschil. Wij werken in een open en informele organisatie binnen een dynamische omgeving. Want werken in de schuldhulpverlening biedt iedere dag nieuwe uitdagingen. Wil jij het verschil maken? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op een van onze vacatures of een open sollicitatie te sturen.

Openstaande vacatures:

Budgetbeheerder(s): Wegens uitbreiding van werkzaamheden en vervanging van een collega zoeken wij budgetbeheerder(s) voor onze locatie in Leeuwarden voor 36 uur per week.

Schuldregelaar hercontroles: Voor het team Producten in Almere zijn we per direct op zoek naar een schuldregelaar hercontroles voor 36 uur per week.

Schuldregelaar: Voor het team Producten zoeken wij een schuldregelaar voor 36 uur per week. De werklocatie voor deze functie is Oosterhout.

Schuldregelaar: Voor het team Producten zoeken wij een schuldregelaar voor 36 uur per week. Standplaats is Almere.

Klantmanager schuldhulpverlening: Wegens uitbreiding van ons werkgebied zoeken wij een ervaren klantmanager in de omgeving van Den Haag voor 36 uur per week.

Klantmanager schuldhulpverlening: Wegens uitbreiding van ons werkgebied zoeken wij een klantmanager in de omgeving van Den Haag voor 36 uur per week.

Klantmanager schuldhulpverlening: Voor ons werkgebied Noord-Holland zoeken wij een ervaren klantmanager voor 36 uur per week.

Klantmanager schuldhulpverlening: Wegens uitbreiding van ons werkgebied zoeken wij een ervaren klantmanager in de regio Noord-Brabant voor 36 uur per week.

Administratief medewerker Kredietverlening /debiteurenbewaking: Voor ons team Kredietverlening zoeken wij een administratieve kracht voor 32 tot 36 uur per week. Standplaats is Almere of Leeuwarden.

 

 

 

Open sollicitaties:

Zit jouw droomvacature er op dit moment niet tussen? Schrijf dan een open sollicitatie naar solliciteren@kbnl.nl of houd deze pagina goed in de gaten. Wij plaatsen geregeld nieuwe vacatures!

Stages

Ben je op zoek naar een goede werkstage, waar je echt leert hoe het is om te werken in de schuldhulpverlening en volg je de opleiding MBO Juridische dienstverlening of HBO-SJD? Neem dan contact  op via solliciteren@kbnl.nl. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.