Maak jij het verschil?

Bij Kredietbank Nederland werk je samen aan een toekomst zonder schulden voor onze klanten. Samen maken wij het verschil.

Maar ook voor jou ziet de toekomst er binnen onze organisatie goed uit. Wij werken in een open en informele organisatie binnen een dynamische omgeving. Schuldhulpverlening is werk met impact. En om die impact te kunnen bieden, hebben we genoeg opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen. Een goede werk/privé balans, zodat je ook tijd hebt voor familie en vrienden.

Onze kernwaarden zijn aandacht, open, geanalyseerd, deskundig en betrouwbaar. Dat zoeken we in jou, en mag jij zeker van ons verwachten.

Wil jij het verschil maken? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op een van onze vacatures.

Openstaande vacatures

Budgetbeheerder voor statushouders
Voor de locatie Leeuwarden zoeken wij op de afdeling Inkomensbeheer een Budgetbeheerder voor statushouders voor 36 uur per week

Budgetbeheerder
Voor de locatie Leeuwarden zoeken wij met spoed een Budgetbeheerder voor 36 uur per week.

Klantmanager schuldhulpverlening
Voor de gemeenten Zaanstad, Landsmeer en Waterland zoeken wij een klantmanager schuldhulpverlening voor 32 uur per week.

Budgetcoach voor statushouders
Voor de gemeenten Noordoostpolder, Smallingerland en Schagen verzorgen wij budgetcoaching voor statushouders, en zoeken wij een Budgetcoach voor statushouders voor 28 uur per week.

Bestuursassistent

Voor de locatie Leeuwarden zoeken wij een Bestuursassistent voor 32 tot 36 uur per week.

Teamleider Schuldhulpverlening regio Oost Brabant
Voor team Zuid zoeken wij een teamleider Schuldhulpverlening voor 36 uur per week.

Teamleider Schuldhulpverlening regio West-Brabant en Zuid-Holland
Voor team Zuid zoeken wij een teamleider Schuldhulpverlening voor 36 uur per week.

Sollicitaties openen

Zit jouw vacature er op dit moment niet tussen? Schrijf dan een open sollicitatie naar solliciteren@kbnl.nl of houd deze pagina in de gaten. Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures!

Fase

Ben je op zoek naar een werkstage, waar je echt leert hoe het is om te werken in de schuldhulpverlening en volg je de opleiding MBO Juridische dienstverlening van HBO-SJD? Neem dan contact met ons op via solliciteren@kbnl.nl . Voor nieuw talent hebben wij altijd plaats.