Hulp bij schulden

Wil je hulp bij het oplossen van schulden? Daar zijn wij voor! Via onderstaand formulier kun je schuldhulp aanvragen. Als je nog niet de vraagmodule 'Waarmee kunnen wij helpen?' op de homepagina hebt ingevuld, adviseren wij dat eerst te doen. Het verschilt namelijk per gemeente welke route je moet nemen voor schuldhulpverlening.  

Na ontvangst van de aanvraag zoekt Kredietbank Nederland een passende oplossing voor jou. Een van onze medewerkers zal contact met je opnemen.

TIP: als je direct jouw legitimatiebewijs toevoegt, zal jouw aanvraag sneller verwerkt worden.

Door het verzenden van dit aanvraagformulier geef je Kredietbank Nederland toestemming om jouw persoonsgegevens op te nemen in de persoonsregistratie van Kredietbank Nederland en te verwerken in het kader van de uitvoering van schuldhulpverlening.

Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, bmp, doc, docx, xls, xlsx, pdf
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, bmp, doc, docx, xls, xlsx, pdf
LET OP: als u direct uw legitimatiebewijs toevoegt, zal dit de verwerkingssnelheid van uw aanvraag bevorderen.
Nieuws & artikelen

De impact van het hebben van schulden is enorm. Uit de miljoenennota blijkt dat het kabinet zich aansluit bij de wens van de branche om meer in te zetten op het voorkomen en oplossen van problematische schulden.

Lees meer
Miljoenennota 2020: de inzet van het kabinet voor een brede schuldenaanpak

Kredietbank Nederland is er trots op dat we zijn gekozen tot het beste leerbedrijf in de sector Zakelijke Dienstverlening en Veiligheid in Friesland. Op naar de volgende ronde, wij zijn nu genomineerd voor het beste leerbedrijf 2019 van Nederland.

Lees meer
Beste leerbedrijf van Friesland

Iedereen met schulden kan binnenkort gratis de hulplijn ‘115 Schulden te lijf’ bellen voor hulp bij het oplossen van de schulden. Kredietbank Nederland, Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders, Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland en SchuldendeBaas hebben namelijk samen een subsidie toegekend gekregen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om de landelijke schuldhulplijn 115 op te richten.

Lees meer
Eén centraal nummer voor hulp bij het oplossen van schulden