Hulp bij schulden

Wil je hulp bij het oplossen van schulden? Daar zijn wij voor! Via onderstaand formulier kun je schuldhulp aanvragen. Als je nog niet de vraagmodule 'Waarmee kunnen wij helpen?' op de homepagina hebt ingevuld, adviseren wij dat eerst te doen. Het verschilt namelijk per gemeente welke route je moet nemen voor schuldhulpverlening.  

Na ontvangst van de aanvraag zoekt Kredietbank Nederland een passende oplossing voor jou. Een van onze medewerkers zal contact met je opnemen.

TIP: als je direct jouw legitimatiebewijs toevoegt, zal jouw aanvraag sneller verwerkt worden.

Door het verzenden van dit aanvraagformulier geef je Kredietbank Nederland toestemming om jouw persoonsgegevens op te nemen in de persoonsregistratie van Kredietbank Nederland en te verwerken in het kader van de uitvoering van schuldhulpverlening.

Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, bmp, doc, docx, xls, xlsx, pdf
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, bmp, doc, docx, xls, xlsx, pdf
LET OP: als u direct uw legitimatiebewijs toevoegt, zal dit de verwerkingssnelheid van uw aanvraag bevorderen.
Nieuws & artikelen

Afgelopen maandag werden wij verrast met het nieuws dat Kredietbank Nederland is uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Nederland in de sector Zakelijke dienstverlening en veiligheid en daardoor genomineerd is voor het Beste Leerbedrijf van 2019.

Lees meer
Kredietbank Nederland finalist Beste Leerbedrijf 2019

Per 1 oktober is de telefonische bereikbaarheid van Kredietbank Nederland verruimd van 16.00 uur naar 17.00 uur. Dat betekent dat wij vanaf nu dagelijks telefonisch bereikbaar zijn van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Lees meer
Aangepaste telefonische bereikbaarheid

Alice Muller is per 25 september 2019 toegetreden tot de Raad van Toezicht van Kredietbank Nederland. Zij werd vandaag benoemd in Almere, in het bijzijn van de voorzitter en leden van de Raad van Toezicht en de directie van Kredietbank Nederland.

Lees meer
Alice Muller toegetreden tot Raad van Toezicht Kredietbank Nederland