Inkomensbeheer

Hebt u moeite uw inkomen goed te beheren en uw rekeningen tijdig te betalen? Dan bent u echt niet de enige. En gelukkig is er een eenvoudige oplossing: Inkomensbeheer.

Wat is Inkomensbeheer?

Met Inkomensbeheer zorgt u ervoor dat uw vaste lasten altijd op tijd betaald worden. Zo weet u zeker dat u nooit meer extra kosten hebt (van boetes voor te laat betalen bijvoorbeeld) en u niet wordt afgesloten van gas, water en licht.

Hoe kan Inkomensbeheer u helpen?

Er zijn verschillende mogelijkheden die u hulp bieden bij het omgaan met uw geld en het betalen van al uw rekeningen.

Afhankelijk van uw situatie bepaalt u samen met Kredietbank Nederland welke methode(s) u het best kunnen helpen.

Collectiviteitsovereenkomst met De Friesland Zorgverzekeraar

Kredietbank Nederland heeft een collectiviteitsovereenkomst met De Friesland Zorgverzekeraar. Klanten die verzekerd zijn bij De Friesland en waarvan de premie via het inkomensbeheer bij Kredietbank Nederland wordt doorbetaald, krijgen 7% korting op de basisverzekering en 8% korting op de aanvullende verzekering bij De Friesland. Door deze collectiviteit wordt direct bespaard op het budget.

Orde op zaken
Inkomensbeheer is tijdelijk, want uiteindelijk moet u zelf uw geld goed kunnen beheren. Kredietbank Nederland leert u hoe u het best omgaat met uw geld en zelf orde op zaken kunt houden. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om via 'Mijn Bankgemak' uw eigen bij- en afschrijvingen te kunnen raadplegen.

Meer weten over Inkomensbeheer? Neem dan gerust contact op!

Wilt u Inkomensbeheer aanvragen? Hier leest u wat u dan moet doen.