• 15 november 2017

  Dinsdag 12 december is de bank vanaf 11.00 uur gesloten

  Op dinsdag 12 december 2017 is ons kantoor vanaf 11.00 uur gesloten en zijn we ook telefonisch niet bereikbaar. Op woensdag 13 december 2017 zijn wij u weer graag van dienst. Lees meer »

 • 16 oktober 2017

  Project laaggeletterdheid in trajecten Syncasso en Kredietbank gestart

  Onlangs is het project ‘Lezen ≠ begrijpen’ van start gegaan. Samenwerkingspartners Syncasso Gerechtsdeurwaarders, Kredietbank Nederland, Rijkuniversiteit Groningen en Stichting Lezen & Schrijven slaan de handen ineen om laaggeletterdheid in kaart te brengen en daarna aan te kunnen pakken. Het project is mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale Zaken en… Lees meer »

 • Jaarverslag 2016 ‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’

  31 juli 2017

  Jaarverslag 2016 ‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’

  Bij Kredietbank Nederland geloven wij erin dat wij met elkaar iedere dag iets heel belangrijks doen: namelijk écht iets veranderen voor iemand anders. In 2016 investeerden wij in oplossingen op maat, flexibiliteit, snelheid en innovatie. En dat kon, want het gaat goed met Kredietbank Nederland. Er was ruimte voor innovatie en verbetering van onze dienstverlening, zodat wij ook in de… Lees meer »

 • 15 juni 2017

  Masterclassmiddag voor werkgevers

  Werknemers met financiële problemen? Dat komt in veel bedrijven voor. Werkgevers kunnen veel doen om werknemers met geldzorgen of schulden te helpen. Daarom houdt Ping Academy dit najaar op drie locaties in Noord Nederland de masterclassmiddag Het recept voor financieel gezonde medewerkers. Kijk snel op www.pingacademy.nl voor meer informatie en aanmelden. Lees meer »

 • 2 juni 2017

  Nieuw wetenschappelijk onderzoek Kredietbank Nederland Syncasso

  Lezen ≠ Begrijpen Laaggeletterdheid in kaart voor een effectievere communicatie 1 op de 9 Nederlanders is laaggeletterd, dit betekent dat deze Nederlanders moeite hebben om de communicatie van Kredietbank Nederland of Syncasso te lezen en begrijpen. Onderzoek over de relatie tussen lees- en rekenvaardigheden en financiële problemen suggereert dat mensen die moeite hebben met lezen… Lees meer »