• 23 april 2018

  Lagere leesvaardigheid onder mensen met schuldproblemen

  Uit onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking met Kredietbank Nederland, Syncasso Gerechtsdeurwaarders en Stichting Lezen & Schrijven is gebleken dat lagere leesvaardigheid veelvuldig voorkomt bij mensen met schuldproblemen. Het onderzoek werd afgenomen onder klanten van Kredietbank Nederland en Syncasso Gerechtsdeurwaarders. 50,3% van de deelnemers kreeg de… Lees meer »

 • 23 april 2018

  Koningsdag gesloten

  Vrijdag 27 april a.s. (Koningsdag) zijn onze kantoren gesloten en ook telefonisch is de bank niet bereikbaar. Lees meer »

 • 9 april 2018

  Leningen Sociale Bank Centraal Gelderland

  De leningen van SBCG verhuizen in de periode van woensdag 4 april tot en met maandag 9 april naar Kredietbank Nederland. Voor oud-SBCG klanten betekent dit dat wij tot dinsdag 10 april de (lening) gegevens niet in kunnen zien. Tot vrijdag 13 april is het niet mogelijk een opname te doen uit het doorlopend krediet. Onze excuses voor het tijdelijke ongemak. In de week van 9 april ontvangt u als… Lees meer »

 • 19 maart 2018

  Betalingen rondom feestdagen

  Op de op onze website genoemde data is er geen betalingsverkeer mogelijk. Dit betekent dat opdrachten met deze verwerkingsdata pas de eerstvolgende werkdag worden uitgevoerd. Goede Vrijdag (30 maart) en de Dag van de Arbeid (1 mei) zijn wij geopend, tweede paasdag (2 april) en tweede pinksterdag (21 mei) zijn wij gesloten. Wordt uw leefgeld altijd op maandag uitgekeerd?… Lees meer »

 • 8 februari 2018

  Project Lezen is niet Begrijpen

  Syncasso en Kredietbank Nederland vinden het belangrijk te doen waar onze klanten wat aan hebben. Zo kwamen wij er achter dat veel van onze klanten met schulden ook moeite hebben met lezen. Tijdens de landelijkeTaalheldenverkiezing is ons project Lezen ≠ Begrijpen gepresenteerd, klik hier voor het filmfragment.   Lees meer »