Nieuws

Card image cap

vrijdag 11 september 2020

Verkiezing ‘Schuldhulpverlener van het jaar’

Card image cap

vrijdag 26 juni 2020

Webinar 23-06-2020

Card image cap

vrijdag 29 mei 2020

Heropening kantoor Kredietbank Nederland

Card image cap

vrijdag 10 april 2020

Geldfit

Card image cap

woensdag 1 april 2020

Betalingsverkeer rond de feestdagen in 2020

Op de hieronder vermelde kalenderdagen worden geen betalingen verwerkt. Dit betekent dat opdrachten met een verwerkingsdatum uit onderstaande tabel pas de eerstvolgende werkdag worden uitgevoerd

Card image cap

donderdag 26 maart 2020

Veel gestelde vragen

Antwoord op vragen zoals, gaan de spreekuren op het gemeentehuis of bij de wijkteams door? of ontvang ik mijn leefgeld (of weekgeld?) nog wel op tijd?

Card image cap

maandag 16 maart 2020

Coronavirus

Om te zorgen dat de werkzaamheden doorgaan nemen we hygiënemaatregelen ter bescherming van onze relaties en medewerkers. Hiermee verkleinen we de kans dat onze klanten en medewerkers besmet raken met het virus en ze het zelf verder verspreiden. De uitbetaling van leefgeld en betalingen die wij voor u doen gaan gewoon door.

Card image cap

woensdag 2 oktober 2019

Kredietbank Nederland finalist Beste Leerbedrijf 2019

Afgelopen maandag werden wij verrast met het nieuws dat Kredietbank Nederland is uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Nederland in de sector Zakelijke dienstverlening en veiligheid en daardoor genomineerd is voor het Beste Leerbedrijf van 2019.

Card image cap

dinsdag 1 oktober 2019

Aangepaste telefonische bereikbaarheid

Per 1 oktober is de telefonische bereikbaarheid van Kredietbank Nederland verruimd van 16.00 uur naar 17.00 uur. Dat betekent dat wij vanaf nu dagelijks telefonisch bereikbaar zijn van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Card image cap

woensdag 25 september 2019

Alice Muller toegetreden tot Raad van Toezicht Kredietbank Nederland

Alice Muller is per 25 september 2019 toegetreden tot de Raad van Toezicht van Kredietbank Nederland. Zij werd vandaag benoemd in Almere, in het bijzijn van de voorzitter en leden van de Raad van Toezicht en de directie van Kredietbank Nederland.

Card image cap

vrijdag 20 september 2019

Miljoenennota 2020: de inzet van het kabinet voor een brede schuldenaanpak

De impact van het hebben van schulden is enorm. Uit de miljoenennota blijkt dat het kabinet zich aansluit bij de wens van de branche om meer in te zetten op het voorkomen en oplossen van problematische schulden.

Card image cap

dinsdag 23 juli 2019

Beste leerbedrijf van Friesland

Kredietbank Nederland is er trots op dat we zijn gekozen tot het beste leerbedrijf in de sector Zakelijke Dienstverlening en Veiligheid in Friesland. Op naar de volgende ronde, wij zijn nu genomineerd voor het beste leerbedrijf 2019 van Nederland.

Card image cap

dinsdag 2 juli 2019

Eén centraal nummer voor hulp bij het oplossen van schulden

Iedereen met schulden kan binnenkort gratis de hulplijn ‘115 Schulden te lijf’ bellen voor hulp bij het oplossen van de schulden. Kredietbank Nederland, Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders, Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland en SchuldendeBaas hebben namelijk samen een subsidie toegekend gekregen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om de landelijke schuldhulplijn 115 op te richten.

Card image cap

maandag 1 juli 2019

1 juli: geef je de wijzigingen door?

Op 1 juli 2019 kunnen er wijzigingen in jouw inkomen of vaste lasten plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse huurverhoging. Deze wijzigingen hebben invloed op jouw inkomensbeheer of schuldregeling. Geef je de wijzigingen op tijd aan ons door? Dan houden wij jouw gegevens samen op orde!

Card image cap

woensdag 12 juni 2019

Inlooppunt GOOS geopend in Soest

Op dinsdag 11 juni is GOOS (Geld Op Orde Soest) officieel geopend door wethouder Liesa van Aalst-Veldman. Dit inlooppunt voor geldzaken is ontstaan uit een samenwerking tussen Kredietbank Nederland, Welzin, SJI, Schuldhulpmaatje en Loket Sc

Card image cap

maandag 13 mei 2019

Nieuwe website live op woensdag 15 mei

Op woensdag 15 mei vindt er groot onderhoud plaats aan onze digitale klantomgeving. Het kan zijn dat tussen 13.00 uur en 16.00 uur de website, Mijn Bankgemak en Zakelijk Bankgemak minder goed bereikbaar zijn.

Card image cap

donderdag 21 maart 2019

Onderzoek Lezen is niet begrijpen in kamerbrief laaggeletterdheid

Het kabinet trekt flink meer geld uit voor de aanpak laaggeletterdheid in de periode 2020-2024. Met een bedrag van € 425 miljoen investeert het kabinet in een nieuwe aanpak, die er voor moet zorgen dat meer mensen met Nederlands als moedertaal bereikt worden. Ook komt er geld beschikbaar voor mensen die digitaal minder vaardig zijn, bijvoorbeeld in de omgang met computers en smartphones.

Card image cap

donderdag 17 januari 2019

Eindrapport Lezen is niet Begrijpen overhandigd aan Van Ark

Op 17 januari heeft staatssecretaris Tamara van Ark het eindrapport van het onderzoek Lezen ≠ Begrijpen in ontvangst genomen. Dit onderzoek werd uitgevoerd door Martijn Keizer van de Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking met Kredietbank Nederland, Syncasso Gerechtsdeurwaarders en Stichting Lezen & Schrijven.

Card image cap

vrijdag 4 januari 2019

Webinar "Heb jij schulden"

De Commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de Tweede Kamer nodigt je op 28-1-2019 uit voor deelname aan het gratis Webinar "Heb jij schulden".

Card image cap

woensdag 31 oktober 2018

Hans van der Meulen nieuwe algemeen directeur Kredietbank Nederland

Hans van der Meulen is door de Raad van Toezicht per 1 december 2018 benoemd als algemeen directeur van Kredietbank Nederland.

Nieuws & artikelen

Lees meer
Verkiezing ‘Schuldhulpverlener van het jaar’

Lees meer
Webinar 23-06-2020

Lees meer
Heropening kantoor Kredietbank Nederland