Saneringskrediet

Een saneringskrediet is een manier om schulden te regelen. Wij berekenen hoeveel je kunt
aflossen per maand en doen een betalingsvoorstel aan de schuldeisers. Als zij akkoord zijn, leen je geld bij Kredietbank Nederland. Daarover betaal je wel rente, want het is een lening. En geld lenen kost geld.

Met het geld betaalt Kredietbank Nederland jouw schuldeisers meteen af. Je bent dan in één keer van jouw schuldeisers af. Je hebt alleen de Kredietbank nog als schuldeiser. Na aflossing van het saneringskrediet bent je schuldenvrij.

Een saneringskrediet gaat vaak samen met een vorm van Inkomensbeheer. Jouw inkomen wordt op een rekening van Kredietbank Nederland gestort. We betalen van die bankrekening de maandelijkse aflossing en je vaste lasten.

Lees meer over het Saneringskrediet in de folder GoedGeregeld, saneringskrediet

Nieuws & artikelen

De impact van het hebben van schulden is enorm. Uit de miljoenennota blijkt dat het kabinet zich aansluit bij de wens van de branche om meer in te zetten op het voorkomen en oplossen van problematische schulden.

Lees meer
Miljoenennota 2020: de inzet van het kabinet voor een brede schuldenaanpak

Kredietbank Nederland is er trots op dat we zijn gekozen tot het beste leerbedrijf in de sector Zakelijke Dienstverlening en Veiligheid in Friesland. Op naar de volgende ronde, wij zijn nu genomineerd voor het beste leerbedrijf 2019 van Nederland.

Lees meer
Beste leerbedrijf van Friesland

Iedereen met schulden kan binnenkort gratis de hulplijn ‘115 Schulden te lijf’ bellen voor hulp bij het oplossen van de schulden. Kredietbank Nederland, Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders, Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland en SchuldendeBaas hebben namelijk samen een subsidie toegekend gekregen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om de landelijke schuldhulplijn 115 op te richten.

Lees meer
Eén centraal nummer voor hulp bij het oplossen van schulden