Saneringskrediet

Een saneringskrediet is een manier om schulden te regelen. Wij berekenen hoeveel je kunt
aflossen per maand en doen een betalingsvoorstel aan de schuldeisers. Als zij akkoord zijn, leen je geld bij Kredietbank Nederland. Daarover betaal je wel rente, want het is een lening. En geld lenen kost geld.

Met het geld betaalt Kredietbank Nederland jouw schuldeisers meteen af. Je bent dan in één keer van jouw schuldeisers af. Je hebt alleen de Kredietbank nog als schuldeiser. Na aflossing van het saneringskrediet bent je schuldenvrij.

Een saneringskrediet gaat vaak samen met een vorm van Inkomensbeheer. Jouw inkomen wordt op een rekening van Kredietbank Nederland gestort. We betalen van die bankrekening de maandelijkse aflossing en je vaste lasten.

Lees meer over het Saneringskrediet in de folder GoedGeregeld, saneringskrediet

Nieuws & artikelen

Op woensdag 24 juli vindt in de avond technisch onderhoud plaats aan Mijn Bankgemak.

Lees meer
Woensdagavond 24 juli Mijn Bankgemak tijdelijk niet bereikbaar

Iedereen met schulden kan binnenkort gratis de hulplijn ‘115 Schulden te lijf’ bellen voor hulp bij het oplossen van de schulden. Kredietbank Nederland, Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders, Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland en SchuldendeBaas hebben namelijk samen een subsidie toegekend gekregen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om de landelijke schuldhulplijn 115 op te richten.

Lees meer
Eén centraal nummer voor hulp bij het oplossen van schulden

Op 1 juli 2019 kunnen er wijzigingen in jouw inkomen of vaste lasten plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse huurverhoging. Deze wijzigingen hebben invloed op jouw inkomensbeheer of schuldregeling. Geef je de wijzigingen op tijd aan ons door? Dan houden wij jouw gegevens samen op orde!

Lees meer
1 juli: geef je de wijzigingen door?