Saneringskrediet

Een saneringskrediet is een manier om schulden te regelen. Wij berekenen hoeveel je kunt
aflossen per maand en doen een betalingsvoorstel aan de schuldeisers. Als zij akkoord zijn, leen je geld bij Kredietbank Nederland. Daarover betaal je wel rente, want het is een lening. En geld lenen kost geld.

Met het geld betaalt Kredietbank Nederland jouw schuldeisers meteen af. Je bent dan in één keer van jouw schuldeisers af. Je hebt alleen de Kredietbank nog als schuldeiser. Na aflossing van het saneringskrediet bent je schuldenvrij.

Een saneringskrediet gaat vaak samen met een vorm van Inkomensbeheer. Jouw inkomen wordt op een rekening van Kredietbank Nederland gestort. We betalen van die bankrekening de maandelijkse aflossing en je vaste lasten.

Lees meer over het Saneringskrediet in de folder GoedGeregeld, saneringskrediet

Nieuws & artikelen

Afgelopen maandag werden wij verrast met het nieuws dat Kredietbank Nederland is uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Nederland in de sector Zakelijke dienstverlening en veiligheid en daardoor genomineerd is voor het Beste Leerbedrijf van 2019.

Lees meer
Kredietbank Nederland finalist Beste Leerbedrijf 2019

Per 1 oktober is de telefonische bereikbaarheid van Kredietbank Nederland verruimd van 16.00 uur naar 17.00 uur. Dat betekent dat wij vanaf nu dagelijks telefonisch bereikbaar zijn van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Lees meer
Aangepaste telefonische bereikbaarheid

Alice Muller is per 25 september 2019 toegetreden tot de Raad van Toezicht van Kredietbank Nederland. Zij werd vandaag benoemd in Almere, in het bijzijn van de voorzitter en leden van de Raad van Toezicht en de directie van Kredietbank Nederland.

Lees meer
Alice Muller toegetreden tot Raad van Toezicht Kredietbank Nederland